Humanistispeksi hakee nyt tuottajia, ohjaajaa ja apuohjaajaa vuoden 2021 produktioon!

Tuottajat vastaavat speksiproduktion käytännön järjestelyistä ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa tiimipäälliköiden hakeminen ja valinta, budjetin suunnittelu yhdessä yhdistyksen taloudenhoitajan kanssa, produktion aikataulututtaminen, treenitilojen ja sponsorien etsiminen sekä yleisesti produktion hallinnointi. Tuottajat huolehtivat myös produktion sisäisestä viestinnästä ja tiedottamisesta. Tuottajien tehtävät alkavat pian valinnan jälkeen perehdytyksellä ja jatkuvat koko produktion ajan. Humanistispeksi ry on tuottajien tukena, mutta pääosin työskentely on tiivistä ryhmätyötä tuottajatiimin kesken. Tärkeintä on olla aloitteellinen ja osallistua aktiivisesti tiimin toimintaan. Tuottajana opit varmasti monipuolisia työelämätaitoja ja tutustut kaikkiin produktion jäseniin!

Ohjaaja vastaa näyttelijöiden harjoituksista yhdessä apuohjaajan kanssa. Lisäksi ohjaaja osallistuu käsikirjoituksen työstämiseen, visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja musiikin työstämiseen, sekä pitää käsissään koko produktion taiteellisia naruja.

Apuohjaaja työskentelee yhdessä ohjaajan kanssa ja toimii hänen oikeana kätenään. Työnjaosta sovitaan yhdessä ohjaajan kanssa.

Hakeminen

Hakuaika tuottajille ja ohjaajalle on päättynyt.

Apuohjaajalla hakuaikaa on 25.6.2020 klo 23:59 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Humanistispeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat etäyhteyksin, ja valinnat tehdään kesäkuun aikana. Apuohjaajan haastattelee etäyhteyksin ohjaaja, ja valinnat tehdään kesäkuussa.

Kerro hakemuksessasi vapaasti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Apuohjaajahaku: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on, joista olisi hyötyä apuohjaajana? Miksi juuri speksiin? Mitä haluaisit oppia apuohjaajana?

Odotamme innolla hakemuksianne!

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää hauista, ota yhteyttä rekrytoijiin osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi.