Humanistispeksi etsii nyt vuoden 2023 produktioon tuottajia, ohjaajaa, apuohjaajaa ja käsikirjoituspäällikköä

Tuottajat vastaavat speksiproduktion käytännön järjestelyistä ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa tiimipäälliköiden hakeminen ja valinta, budjetin suunnittelu yhdessä yhdistyksen taloudenhoitajan kanssa, produktion aikataulututtaminen, treenitilojen ja sponsorien etsiminen sekä yleisesti produktion hallinnointi. Tuottajat huolehtivat myös produktion sisäisestä viestinnästä ja tiedottamisesta. Tuottajien tehtävät alkavat pian valinnan jälkeen perehdytyksellä ja jatkuvat koko produktion ajan. Humanistispeksi ry on tuottajien tukena, mutta pääosin työskentely on tiivistä ryhmätyötä tuottajatiimin kesken. Tärkeintä on olla aloitteellinen ja osallistua aktiivisesti tiimin toimintaan. Tuottajana opit varmasti monipuolisia työelämätaitoja ja tutustut kaikkiin produktion jäseniin!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 3.6.2022 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Humanistispeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat ja valinnat tehdään toukokuun aikana. Kerro hakemuksessasi vapaasti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on joista olisi hyötyä tuottajana? Mitä uutta voisit tai haluaisit tuoda Humanistispeksiin? Mitä haluaisit oppia tulevan vuoden aikana jos sinut valitaan tuottajaksi?

Ohjaajan, apuohjaajan ja käsikirjotuspäällikön haut ovat sulkeutuneet!

Ohjaaja vastaa näyttelijöiden harjoituksista yhdessä apuohjaajan kanssa. Lisäksi ohjaaja osallistuu käsikirjoituksen työstämiseen, visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja musiikin työstämiseen, sekä pitää käsissään koko produktion taiteellisia naruja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 8.5.2022 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Humanistispeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat ja valinta tehdään toukokuun aikana. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on joista olisi hyötyä ohjaajana? Mitä uutta voisit tai haluaisit tuoda Humanistispeksiin? Mitä haluaisit oppia? Miksi haluat ohjata juuri speksin?

Apuohjaaja työskentelee yhdessä ohjaajan kanssa ja toimii hänen oikeana kätenään. Työnjaosta sovitaan yhdessä ohjaajan kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.5.2022 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Ohjaaja haastattelee hakijat ja valinta tehdään toukokuun aikana. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on joista olisi hyötyä apuohjaajana? Miksi juuri speksiin? Mitä haluaisit oppia apuohjaajana?

Käsikirjoitustiimin päällikön hakusivulle pääset tästä.

Odotamme innolla hakemuksianne!

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää hauista, ota yhteyttä rekrytoijiin osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi.