Humanistispeksin produktio jouduttiin koronapandemiasta johtuvien poikkeusolojen vuoksi
siirtämään vuoden 2022 keväälle. Voit nyt hakea produktioon mukaan täydennyshaussa!

Avoimet hakukohteet:

Vastaava tuottaja 3.5. – 20.5.
Apuohjaaja 3.5. – 20.5.

Vastaava tuottaja huolehtii yhdessä tuotantotiimin kanssa Humanistispeksin käytännön järjestelyistä ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa tiimipäälliköiden hakeminen ja valinta, budjetin suunnittelu yhdessä yhdistyksen taloudenhoitajan kanssa, produktion aikataulutus, treenitilojen ja sponsorien hankinta sekä koko produktion hallinnointi. Humanistispeksi ry on tuottajien tukena, mutta pääosin produktion käytännön toteutus on tuotantotiimin vastuulla. Tuottamisen tärkein työväline on kyky tarttua toimeen, oli kyse sitten rutiinilla hoituvista hommista tai täysin uudesta aluevaltauksesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 20.5.2021 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Humanistispeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat ja valinnat tehdään touko-kesäkuun vaihteessa. Kerro hakemuksessasi vapaasti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on, joista olisi hyötyä tuottajana? Mitä uutta voisit tai haluaisit tuoda Humanistispeksiin? Mitä haluaisit oppia tulevan vuoden aikana, jos sinut valitaan tuottajaksi?

Apuohjaaja työskentelee yhdessä ohjaajan kanssa ja toimii osana ohjaajakokoonpanoa. Haemme alustavasti kahta apuohjaajaa, ja työnjaosta sovitaan yhdessä ohjaajan kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.5.2021 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Ohjaaja haastattelee hakijat ja valinnat tehdään touko-kesäkuun vaihteessa. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on, joista olisi hyötyä apuohjaajana? Miksi juuri speksiin? Mitä haluaisit oppia apuohjaajana?

Odotamme innolla hakemuksianne. Onnea hakuihin!