Tulevan produktion käsikirjoitus on valittu ja nyt on aika koota käsikirjoitustiimi työstämään se speksiksi!

Käsikirjoitustiimissä pääset työstämään tulevan Humanistispeksin produktion käsikirjoitusta vuodelle 2019 yhdessä käsikirjoituspäällikön sekä muiden tiimiläisten kanssa. Kirjoitusprosessi tapahtuu pääosin kesän aikana.

Lähetä hakemuksesi pdf-muodossa alla olevien ennakkotehtävien kanssa 6.5. klo 23:59 mennessä osoitteeseen alli.wartiovaara@gmail.com.

 

Proosa

Kirjoita 2-3 sivun (fonttikoko 12, riviväli 1,5) pituinen proosamuotoinen tekstinäyte, joka tuo esille omaa kirjoitustyyliäsi ja tapaasi kertoa tarinaa. Tekstinäyte voi olla osa pidempää tekstiä, mutta mikäli näin on, kerro lyhyesti erilliselle sivulle siitä, mistä tarina kertoo ja mihin kohtaan tarinaa tekstinäyteessä oleva osa sijoittuu.

Dialogi

Kirjoita 2-3 sivun (fonttikoko 12, riviväli 1,5) pituinen näytelmädialogi kahdelle tai useammalle hahmolle. Dialogissa tulee ilmi, että yksi hahmoista on kateellinen jollekulle toiselle.

 Vastaa hakemuksessasi myös seuraaviin kysymyksiin: 

  1. Miksi haluat hakea Humanistispeksin käsikirjoitustiimiin?
  2. Kerro aiemmasta kokemuksestasi kirjoittamisen ja teatterin saralta. Muista erityisesti mainita, jos sinulla on kokemusta näytelmäkirjoittamisesta.
  3. Minkälaiset aikataulusi ovat kesällä?
  4. Jos voisit kutsua syntymäpäiväjuhliisi kenet tahansa henkilön, kenet kutsuisit? Perustele valintasi. (Huom! Henkilö voi olla kuollut tai edelleen elossa, todellinen tai fiktiivinen, ihminen tai satuolento…)

Jos sinua askarruttaa jokin asia, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen alli.wartiovaara@gmail.com. Onnea hakuihin!