Tuskin edellisen produktion pöly on laskeutunut, kun on jo aika aloittaa uuden speksin haut! Humanistispeksi 2020 etsii nyt produktioonsa tuottajia, ohjaajaa sekä apuohjaajia.

Tuottajat vastaavat Humanistispeksin käytännön järjestelyistä ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa tiimipäälliköiden hakeminen ja valinta, budjetin suunnittelu yhdessä yhdistyksen taloudenhoitajan kanssa, produktion aikataulutus, treenitilojen ja sponsorien hankinta sekä koko produktion hallinnointi. Humanistispeksi ry on tuottajien tukena, mutta pääosin produktion käytännön toteutus on tuottajatiimin vastuulla. Tuottamisen tärkein työväline on kyky tarttua toimeen, oli kyse sitten rutiinilla hoituvista hommista tai täysin uudesta aluevaltauksesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 24.3.2019 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Humanistispeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat ja valinnat tehdään maaliskuun aikana. Kerro hakemuksessasi vapaasti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on joista olisi hyötyä tuottajana? Mitä uutta voisit tai haluaisit tuoda Humanistispeksiin? Mitä haluaisit oppia tulevan vuoden aikana jos sinut valitaan tuottajaksi?

Ohjaaja vastaa näyttelijöiden harjoituksista yhdessä apuohjaajan kanssa. Lisäksi ohjaaja osallistuu käsikirjoituksen työstämiseen, visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja musiikin työstämiseen, sekä pitää käsissään koko produktion taiteellisia naruja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 24.3.2019 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Humanistispeksi ry:n hallitus haastattelee hakijat ja valinta tehdään maaliskuun aikana. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on joista olisi hyötyä ohjaajana? Mitä uutta voisit tai haluaisit tuoda Humanistispeksiin? Mitä haluaisit oppia? Miksi haluat ohjata juuri speksin?

Apuohjaaja työskentelee yhdessä ohjaajan kanssa ja toimii hänen oikeana kätenään. Työnjaosta sovitaan yhdessä ohjaajan kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 7.4.2019 kello 23:59 mennessä osoitteeseen rekry@humanistispeksi.fi. Ohjaaja haastattelee hakijat ja valinta tehdään huhtikuun aikana. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja kokemuksestasi teatterin parissa. Vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä taitoja ja kokemusta sinulla on joista olisi hyötyä apuohjaajana? Miksi juuri speksiin? Mitä haluaisit oppia apuohjaajana?

Odotamme innolla hakemuksianne. Onnea hakuihin!