Toteutamme toisena kesäproduktiona uudelleen dramatisoidun version William Shakespearen näytelmästä Myrsky. Haemme tekijöitä esiintymään, toteuttamaan produktion visuaalista ilmettä ja toimimaan tuottajan työparina. Produktio esitetään 7.-15.8.2018 välisenä aikana Höyhentämöllä, Punavuoressa.

Esiintyjille on tarjolla puhe- ja liikerooleja. Harjoittelussa painottuvat kunkin esiintyjän oma kehitys, tekstin tulkinta ja näyttämöilmaisun peruselementit kuten läsnäolo sekä tilan ja vastanäyttelijöiden tiedostaminen. Liikerooleissa hyödynnetään mm. kontakti-improvisaatiota ja akrobatiaa. Tanssitaustasta on hyötyä, mutta halu oman liikeilmaisun kehittämiseen riittää. Esiintyjäksi hakiessa ei tarvitse valita, hakeeko puhe- vai liikerooliin. Harjoitukset alkavat heti huhtikuun lopussa ja jatkuvat elokuun alkuun esityksiin asti. Harjoituksia pidetään 2-4 kertaa viikossa.

Muuhun työryhmään haemme aputuottajaa, äänisuunnittelijaa, valosuunnittelijaa, rekvisitööriä sekä maski- ja hiusvastaavaa. Työryhmän rakenne on joustava, joten voit olla mukana toteuttamassa useampaakin eri osa-aluetta produktiossa oman mielenkiintosi mukaan.

Järjestämme pääsykoetilaisuudet 18.-19.4. sekä 22.4. Produktion ohjaa Taru Jäntti ja vastaavana tuottajana toimii Oili Paaskoski. Apuohjaajana toimii Manu Paavilainen sekä koreografina Pauliina Kettunen.

HAKULOMAKKEESEEN

Lisätietoja hausta:

Oili Paaskoski, tuottaja
oili.paaskoski@helsinki.fi

Taru Jäntti, ohjaaja
taru.jantti@helsinki.fi