Humanistispeksi ilahduttaa yleisöjä tällä koko illan musikaalielämyksellä jo 10. kertaa! Helmikuussa Musiikkitalon Sonore-salissa on jälleen luvassa naurua ja suuria tunteita. Speksille ominaista on, että myös yleisö saa vaikuttaa siihen, mitä näyttämöllä tapahtuu. Huutamalla ”Omstart!” näyttelijät, tanssijat ja bändi improvisoivat huutoa edeltävään kohtaan jotain uutta. Virittäydy uuteen vuosikymmeneen ja hanki lippusi Ticketmasterista nyt!

Lippuja voit ostaa täältä

Nuoren suomalaisen pop-artisti Saagan elämä on kuin unelmaa; ura musiikkibisneksessä on nousukiidossa, fanit ja kriitikot ylistävät kilpaa ja vain taivas tuntuu olevan rajana jopa maailmanvalloitusta ajatellen. Silti nuoruuden unelma tähteydestä ei näytäkään enää oikealta. Miten tietää ketä kuunnella ja mitä haluaa, kun paineet ovat kovat, eikä itse valittu urapolku tunnukaan enää omalta valinnalta? Samaan aikaan myös Saagan ystävät kamppailevat sen kanssa, mitkä tavoitteet ovat taistelun arvoisia ja mistä sen sijaan kannattaisi päästää irti. ”Melkein” johdattaa speksikatsojat pohtimaan unelmia, niiden hintaa ja merkitystä. Ja tietysti upeiden omstartien saattelemana!

Ensi-ilta 18.2. klo 19

Muut näytökset:
19.2 | 20.2. | 21.2. klo 19
22.2. klo 13 ja 19

Lippujen hinnat (sis. palvelumaksun):
Opiskelijat ym. / Peruslippu 18€ / 23€
Ryhmälippu (min. 10 hlö) 16€
Lauantain päivänäytös 11,5€

Esityksen kesto noin 3 tuntia sisältäen väliajan.
Paikkoja ei ole numeroitu.

Ryhmäliput ja -varaukset (väh. 10kpl) joko Musiikkitalon ryhmämyynnistä osoitteesta ryhmat@musiikkitalo.fi tai Ticketmasterin asiakaspalvelusta. Lisätietoja Musiikkitalon nettisivuilta.
Ryhmälippujen lunastaminen ei ole mahdollista yksitellen.

Tiedustelut: liput@humanistispeksi.fi

Lippuja voit ostaa täältä

Upeat produktiolaisemme tiimeittäin löydät täältä.