Kauan sitten oppinut velhotar Prospero syrjäytettiin Milanon hallitsijan paikalta ja ajettiin maanpakoon. Hän on odottanut mahdollisuutta kostoon syrjäisellä saarella 14 vuotta. Kun vanhat viholliset ajautuvat myrskyn seurauksena rantaan, on tilaisuus hyvitykseen vihdoin käsillä. Mutta mitä jos uhri on samaan aikaan myös itse syyllinen?

Humanistispeksin versio Shakespearen klassikkonäytelmästä tarkastelee vallankäyttöä ja ihmisyyden myrskyjä. Yhden yön ajan joukko haaksirikkoutuneita harhailee autiolla saarella luonnonvoimien pyörityksessä, kuka etsien rakkautta, kuka kostoa, kuka pelastusta. Myrskyn silmässä yksi ihminen hallitsee kaikkea – paitsi ehkä itseään.

Esitykset Höyhentämöllä (Korkeavuorenkatu 17):
Ti 7.8. klo 19 LOPPUUNVARATTU
To 9.8. klo 19 LOPPUUNVARATTU
Pe 10.8. klo 19
La 11.8. klo 19
Ti 14.8. klo 19
Ke 15.8. klo 19 LOPPUUNVARATTU

Liput 8€ (opiskelija, eläkeläinen, työtön) / 12€ (aikuinen).
Liput maksetaan paikan päällä.
Suosittelemme varaamaan liput etukäteen osoitteesta liput@humanistispeksi.fi.
Jos ostat lipun molempiin Humanistispeksin kesäproduktioihin (Myrsky ja Puhu mulle), olet oikeutettu 2€ alennukseen lippujen yhteishinnasta.

Tulethan ajoissa paikalle! Ovet saliin aukeavat klo 18.40 ja paikkavarauksen menettää klo 18.55.

Ohjaaja: Taru Jäntti
Apuohjaaja: Manu Paavilainen
Koreografi: Pauliina Kettunen
Tuotanto: Oili Paaskoski ja Jasmin Tag
Rekvisiitta: Reeta Kantanen
Äänisuunnittelu: Vili Järvinen
Valosuunnittelu: Donna Uuttu
Maski ja hiukset: Nina Teikari
Rooleissa: Jenni Räikkönen, Manu Paavilainen, Akseli Rouvari, Sanna Lepoaho, Heidi Häkkinen, Vilma Pulkkinen, Miikka-Matias Hinkkanen, Roosa Stenroos, Riina Jokiranta, Riikka Hynninen, Linda Maria Laaksonen, Veera Ala-Kaila, Annaliina Pahkala ja Janina Taurinen