Speksi on interaktiivinen musiikkiteatteriesitys, jossa katsojat saavat vaikuttaa siihen mitä näyttämöllä tapahtuu. Se on myös tärkeä ja näkyvä osa opiskelijakulttuuria koko Suomessa. Tarjoamme teille mahdollisuuksia saada näkyvyyttä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme, blogissa tai itse esityksessä.

Humanistispeksi näkyy laajasti Helsingissä, netissä ja pääkaupunkiseudun opiskelijoiden keskuudessa. Kohderyhmämme ovat nuoret kaupunkilaiset ja olemme tiiviissä kontaktissa muihin tiedekuntiin. Yleisössä on paljon kaikkien alojen opiskelijoita. Yleisötavoitteemme on tänä vuonna 1800 henkeä ja sosiaalisen median yleisömme kattaa noin 1400 käyttäjää. Tavoitamme viikoittain keskimäärin 4000 ihmistä.

Ideoimme ja neuvottelemme mielellämme yhdessä juuri Teille sopivan yhteistyösopimuksen. Tukemalla produktiotamme tavoitatte nuoren ja tiedostavan, kulutusvoimaisen osan yhteiskuntaa, ja yhteistyö on loistava mahdollisuus luoda itsestänne myönteistä ja raikasta kuvaa yrityksenä ja työnantajana. 

Lisätietoja saat produktiomme tuottajilta, tuottajat@humanistispeksi.fi.