Humanistispeksin vuoden 2022 musikaali vie sinut kanssaan seilaamaan jännittävälle merimatkalle, jossa salaisuudet paljastuvat ja kohtaloita koetellaan.

Untitled

Liverpool. 1700-luku. Kauppalaiva Kuningatar miehistöineen valmistautuu ottamaan kyytiinsä matkustajia ensimmäistä kertaa upean kolmimastofregatin historiassa. Innokas Frederick lähtee seuraamaan isänsä jalanjälkiä merille. Nuoripari Edward ja Elizabeth hakevat romantiikkaa ja uusia tuulia. Leski Alexander Street seuraa sydäntään Kuningattaren kyytiin. Daniel Heyford on menettänyt jo tarpeeksi, ja tahtoo vaihtaa maisemaa.

Kapteenin vaimo on ensimmäistä kertaa miehensä rinnalla, kun tämä lähtee purjehtimaan tuttua reittiä Amerikkaan. Tuuli on kohdillaan, suunta selkeä ja perämies Price on saanut uuden miehistön jäsenen lisäksi matkustajat kyytiin. Mutta juuri kun ankkuri on jo lähes ylhäällä, velkojaan lunastava upseeri tuo matkaan mukaan vielä yhden yllätysvieraan, joka sekoittaa saapuessaan kaiken.

Humanistispeksi palaa kahden vuoden tauon jälkeen valtavalla innolla ja energialla tuomaan Peacockin lavalle interaktiivisen musikaalispektaakkelin, jota et halua jättää välistä! Speksissä yleisö saa vaikuttaa lavan tapahtumiin, joten esitys on takuulla täynnä naurua, yllättäviä käänteitä ja ihailtavaa improvisaatiota, mukaansatempaavaa musiikkia ja tanssia unohtamatta. Reivatkaa purjeet!

Hanki lippusi nyt!
Ensi-ilta 15.3. klo 19
Muut näytökset:
16.3. | 17.3. | 18.3. klo 19
19.3. klo 15

Lippujen hinnat (sis. palvelumaksun):
Opiskelijat / lapset alle 12v / varusmiehet / eläkeläiset / työttömät 15,99€
Peruslippu 21,99€
Ryhmälippu (min. 10 hlö) 14,99€
Lauantain päivänäytös 14,99€
Kannatuslippu (sis. kangaskassi ja haalarimerkki) 26,99€

Esityksen kesto noin 3 tuntia sisältäen väliajan. Paikkoja ei ole numeroitu. Ovet saliin aukeavat 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Liput osoitteesta: www.lippu.fi/artist/humanistispeksi/
Lipputiedustelut: liput@humanistispeksi.fi

Humanistispeksi on helsinkiläinen interaktiivista musikaaliteatteria luova opiskelijateatteriryhmä. Speksissä yleisö voi ottaa osaa esitykseen ja vaikuttaa siihen, mitä lavalla tapahtuu.

Lisää Humanistispeksistä -> linktr.ee/humanistispeksi