Lavastus ja rekvisiitta

Oletko humanistihenkinen Puuha-Pete? Pysyykö vasara kädessä tai näetkö sielusi silmin kuinka muovilusikoista syntyy valtaistuin? Olet varmasti etsimämme henkilö lavastus- ja rekvisiittatiimiin!

enskariIMG_3114
Kuva: Susan Heikkinen

Lavastustiimissä mahtipontiset haaveet herätetään konkreettisesti eloon. Jos haluat nähdä kättesi jäljet lavalla, hae mukaan Humanistispeksin lavastus- ja rekvisiittatiimiin.

Lavastustiimiä luotsaa tänä vuonna Aino, joka yhdessä tiiminsä kanssa vastaa lavastuksen visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Lavastustiimi tekee tiivistä yhteistyötä myös muiden visuvastaavien, esimerkiksi valosuunnittelijan ja ad-tiimin, kanssa. Urakka alkaa heti syksyllä ja jatkuu kevääseen, ja luvassa on hyvää tekemisen meininkiä.

Kuva: Emilia Nuutinen
Kuva: Emilia Nuutinen

Rekvisiittatiimi vastaa nimensä mukaisesti kaikesta lavastukseen liittyvästä irtonaisesta rekvisiitasta, kuten kuninkaallisista vaimokatalogeista, popcorneista ja käsinukeista. Rekvisiittavastaava Satu johtaa askartelijoiden ja näpertelijöiden joukkoa toteuttamaan kaikennäköistä pientä turhaketta, jotka viimeistelevät lavastustiimin suurta kuvaa.

Tiimiin kaivataan sopiva cocktail luovuutta, nikkarointi-intoa, insinööritaitoa ja esteettistä silmää. Sorminäppärät ja alelaarihaukat ovat tervetullut rekvisiitta-apu.

Pidetään Humanistispeksin kulissit pystyssä! Jee!

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: