Sinä suihku-, kuoro- ja yksinlaulaja, kokenut tai vain laulunhalua pursuava humanisti tahi muu olento, olet tervetullut luomaan yhtä tämän vuoden huikeimmista musiikkispek-taakkeleista! Jos arkesi kaipaa musiikkiharrastusta tai äänesi yleisöä, laita rohkeasti hakemusta tulemaan!  Edellisistä vuosista poiketen tänä vuonna taustalaulajia otetaan vastaan avosylin kokonainen kuorollinen ja speksin musiikkikohtaukset nostetaan täten ihan uudelle levelille.

Kuva: Laura Jurmu
Kuva: Laura Jurmu

Toivon laulajilta avointa mieltä ja rohkeutta äänen tuottoon. Stemmojen hallinta on iso plussa, mutta joukossa tuemme kyllä toinen toisiamme vaikeimmissakin laulukuvioissa. Kokoonnumme muutaman kerran kuukaudessa yhteen laulamaan rennolla hengailufiiliksellä. Sen lisäksi harjoittelemme itsenäisesti omia stemmojamme äänitteiden tukemana (ei siis ressiä nuotinluvusta)!
Lauletaan kun tavataan!