Näyttelijät

Nautitko esiintymisestä? Haluaisitko hioa taitojasi inspiroivassa seurassa?

emiliazigis

Humanistispeksi etsii myös näyttelijöitä tulevan vuoden produktioon, jossa on paljon erilaisia rooleja tarjolla. Sillä ei ole väliä, oletko kokenut näyttämöiden sankari vai vasta loistoaan etsivä uusi tähti, sillä saatat olla juuri se yksilö, jota etsimme kokonaisuuteemme.

Rooleja on todellakin tarjolla monen näköistä sekä kokoista, joten haluat sitten näytellä, laulaa, tanssia tai näitä kaikkia, nyt on juuri oikea vuosi lähteä mukaan porukkaan! Näyttelijätiimi treenaa ohjaajan ja apuohjaajan vetämänä käsikirjoitetun esityksen ja harjoittelee laajasti myös improvisaatiotekniikoita, joista koostuu eräs speksin olennaisimmista osista, vuorovaikutteisuus yleisön kanssa. Yhteinen työskentely aloitetaan orientoivilla jaksoilla ja harjoituksia tulee olemaan keskimäärin noin 2-3 päivänä viikossa , mutta loppua kohti tahti luonnollisesti kiihtyy.

Kuva: Susan Heikkinen
Kuva: Susan Heikkinen

Muutenkin me tullaan hengaamaan paljon yhdessä, koska tutussa ja luottamuksellisessa ympäristössä on helpompi olla luova ja päästää eroon huolistaan. On sauna-iltoja, karaokea ja muuta rentouttavaa toimintaa! Humanistispeksissä hassutellaan paljon yhdessä koko porukalla, niin esiintyjät kuin taustajoukotkin. Lauletaan, leikitään ja nauretaan. Humanistispeksi on perhe. Tämä on itsellenikin vasta toinen vuosi speksissä, mutta tämä yhteisö ottaa ihmiset vastaan lämmöllä, jos sille antaa mahdollisuuden.

Siinä sivussa teemme käsittämättömän upeaa teatteria. Vakavasti, mutta ilon kautta.

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: