Me olemme ensikohtaaminen. Viettelijätär baaritiskillä. Me kuiskaamme korvaan jotakin, mutta emme koskaan paljasta kaikkea. Istutamme aivoihin kiusauksen siemenen. Me jätämme huoneen avaimen ja me olemme niin perkeleen hyviä hommassamme että uhri varmasti tulee oven taa.

traileressi
Kuva: Essi Laukkanen

Trailertiimi vastaa siitä että loistava speksimme saa ansaitsemansa teasertrailerin. Trailerimme eivät ole koko esityksestä kokoonkasattuja mainosvideoita, vaan ne toimivat omillaaan ja omina pieninä teoksinaan, joiden kautta pyritään herättämään kiinnostus ja luomaan oikeanlainen tunnelma. Aikataulullisesti tiimin hommat sijoittuvat loka-marraskuulle.

traileriessi
Storyboard. Kuva: Essi Laukkanen

Trailertiimi on ehkä pieni, mutta se kaipaa joukkoihinsa elokuvallisesti kiinnostuneita ihmisiä. Vahvuudeksi luetaan toki jos osaat kuvata, editoida, äänittää tms. mutta vallan mainiosti riittää jos vain omaat erinomaisen luovat aivot 30sekunnin kokemuksen luomiseen. Tervetuloa!