Ystävyys meitä yhdistää

Mietitkö vielä pitäsikö hakea? No pitäisi, koska meillä on maailman parhaat tiimipäälliköt!

Eilen tapahtui jotain. Homma tuli vähän puun takaa ja yllätti pienen tuottajan (tai neljä). Hetken jo ajattelimme, että tämän asian selvittämiseen menee ainakin pari viikkoa. Mutta kuinkas sitten kävikään? Tiimipäälliköt tulivat apuun, ja homma saatiin hoidettua hetkessä. Tuottajana voi vain olla ylpeä ja onnellinen tästä jengistä, jonka riveissä seisoo.

Osa tiimipäälliköistä tutustumassa käsikirjoitukseen. Kuva: Lauri Hukkanen
Osa tiimipäälliköistä tutustumassa käsikirjoitukseen. Kuva: Lauri Hukkanen

Tämän produktion tiimipäälliköt ovat huikeita. Jokainen on lahjakas, taitava ja innostava omassa jutussaan ja antaa perheellemme kaikkensa. Jokainen on kannustava ja saa tiimimme tuntumaan kodilta. Jokainen saa nauramaan ja itkemään, ilosta, onnesta ja toisinaan raivostakin. Joskus ärsyttää, kun yksi puhuu lakkaamatta tai toinen ei yhtään, joskus ollaan eri mieltä ja joskus keskustelu käy kiivaana. Silti tässä tiimissä on turvassa, tuntee olevansa rakastettu ja juuri siinä missä pitää. Tuntuu juuri siltä, mitä se on: perheeltä. Silloin tällöin kuultu nimitys speksiperhe ei siis ole aivan tuulesta temmattu käsite.

Tuottajat <3 tiimipäälliköt. Tämä sydän on teille. Kiitos että olette! Kuva: Sampsa Granström
Tuottajat <3 tiimipäälliköt. Tämä sydän on teille. Kiitos että olette! Kuva: Sampsa Granström

Miksi siis kannattaa hakea mukaan? No koska: Meillä puhalletaan yhteen hiileen. Meillä autetaan yli tiimirajojen, halataan kun toisella on iloja tai suruja, nauretaan, rakastetaan, itketään ja hassutellaan. Meillä ilahdutaan toistemme näkemisestä lyhyen tai pitkän tauon jälkeen, meillä puhutaan ja kuunnellaan, meillä vietetään aikaa yhdessä. Meillä on mahtava tiimi ja meillä tehdään yhdessä maailman parasta teatteria.

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: