Mitä tuottaja tekee?

Produktiossa kaikki tuntevat tuottajan, mutta kovin moni ei tunnu tietävän mitä tuottaja todellisuudessa tekee. Päätimme valottaa toimenkuvaamme hieman. Ja koska markkinointipäällikkömme on meille painonsa arvoinen kultaa, annoimme hänen näyttää säkenöivät memetaitonsa myös muulle maailmalle (ks. myös viimeinen kohta).

Tuottaja facebookkaa. Kännykkä taskussa luennon/ leffan/ lounastreffien ajan, Facebookissa 68 viestiä ja 19 ilmoitusta. #beingpopularproblems

meme1

Tuottaja avaa ovia. Kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti. Pääsykokeiden ja läpimenojen ja erinäisten illanviettojen aikana tuottajan numeroon soitetaan, kun halutaan päästä sisään: ”Moi, mä oon täällä alhaalla, tuleeks joku avaamaan oven?” #jalkapäivä

Moving_stairs

Tuottaja juo kahvia. Aamukokous vaatii kofeiinia. Iltakokous vaatii viiniä. #meetinglife

ufx2n

Tuottaja tekee tärkeitä päätöksiä. Punasta vai valkosta? Kuka maksaa? #kps

decisions

Tuottaja käyttää verkostoja. Oli kyse sitten lapsuuden ystävästä, entisestä työkaverista tai tuiki tuntemattomasta viereisessä kahvilapöydässä, kaikki kivet käännetään. #IKnowAGuy

7SWr9mZ

Tuottaja delegoi. Suuressa viisaudessaan tuottaja rekryää blogivastaavan, jolle siirtää vastuun sisällöntuotannosta. Blogivastaava hoitaa hommansa esimerkillisesti ja karhuaa tiimeiltä sovittuja blogijuttuja. Blogivastaava pyytää juttua myös tuottajilta. Tuottaja muistaa jutun sitseillä kolme päivää dediksen jälkeen. #anteeksitimi

ufxdp

Bonus:

Tuottaja on huipulla. Tuottajan täytyy olla kartalla kaikesta, mitä produktiossa tapahtuu, ja sehän tarkoittaa sitä, että kaikki, mitä näet, on sinun. Päivän päätteeksi voikin huokaista: ”I did this.” #haetuottajaksi #sekannattaa

116mx7.jpg

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: