Muonamäästerit

14717391_1197579676974177_2238759786168451072_nHumanistispeksin muonitustiimiä on usein kutsuttu korvaamattomaksi ja jopa legendaariseksi, eikä syyttä. Muonitustiimi on se ryhmä ihmisiä, joka taikoo erinäisiin speksin tapahtumiin mitä maistuvimpia naposteltavia ja pitää huolen siitä, että speksin ahkerille puurtajille on aina tarjolla jotain makoisaa huikopalaa. Ruuat suunnittelee,
toteuttaa ja tarjoilee palvelunhaluinen porukka, jolta eivät ideat tai inspiraatiot kesken lopu. Tärkeää on saumaton yhteistyö, toimiva työnjako ja iloinen mieli, sekä aina tervetullut kokkausinto.

Minä itse olin syksyn alussa pieni
viaton speksineitsyt, joka onneksi uskalsi hakea mukaan moneenkin tiimiin. Lopulta pääsin muonitustiimiin ja se oli parasta mitä minulle olisi voinut tapahtua. Ruuanlaitto on jo pitkään ollut lähellä sydäntäni ja kasvisruokaa suosiva yhteisö sopi täydellisesti minulle. Olen niin onnellinen siitä, että Humanistispeksin suuri, alati laajeneva perhe otti minut avosylin vastaan ja sain tutustua niin moniin uusiin ihmisiin, varsinkin omiin tiimiläisiini.

15534830_232886423804658_2384677696572489728_nMuonitusmamma, eli porukan äiti on tietysti Leea, joka hoitaa kaiken organisoinnin ja delegoinnin. Energisempää ja hauskempaa tiimipäällikköä saa etsiä. Rakastavina ja lempeinä isinä taas toimivat Riku ja Sebastian, jotka aina ottavat vastuuta ja pyörittävät juuri sopivasti huushollia äidin tukena. Me villit tyttäret Pauliina, Meri, Riikka ja minä, sekä vieraileva tähti Sampsa, hoidamme hommamme tunnollisesti, mutta kapinoimme välillä kuin teinit konsanaan, haalimme liikaa tekemistä itsellemme tai saatamme jättää tapahtuman jos toisenkin välistä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö jokainen meistä ajattelisi aina perheen parasta ja varmistaisi, että rakas speksiväki saisi heidän ansaitsemaansa muonitusta.

Tämän syksyn ja talven aikana olemme loihtineet paljon kehutut herkut esimerkiksi suuriin nimenjulkistusjuhliin, suosittuihin saunailtoihin, tunnelmallisiin pikkujouluihin ja jännittäviin läpäreihin. On ollut ilo keksiä mahdollisimman laadukkaita, kaikille maistuvia ja budjettiin mahtuvia ruokia jokaiseen tapahtumaan. Kommunikaatio tiimin kesken on toiminut, jokainen on osallistunut kaikkeen mihin ehti ja yhdessä olemme saaneet nähdä hymyt tyytyväisten speksiläisten kasvoilla. En olisi osannut edes unelmoida paremmista tiimiläisistä tai vastaanottavaisemmasta tiimistä. Jatkukoon sama traditio ensi vuodellekin!

14079955_1170062569719412_3239521963117896474_n
Speksifuksi Venla

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: