Viime keskiviikkona koko produktio kokoontui ensimmäistä kertaa yhteen speksiäisten eli speksin fuksiaisten merkeissä. Oli siis myös muonitustiimin ensimmäinen kerta esittäytyä parrasvaloissa. Isolle, moniruokavalioiselle joukolle ruoan valmistaminen on oma taiteenlajinsa. Taitava muonitustiimimme oli päätynyt täydelliseen ratkaisuun: ruokalajeihin, jotka jokainen syöjä voi koota itselleen sopiviksi. Tässä, hyvä lukijakunta, illan menu (määrät voit kokatessasi laskea syöjien määrän mukaan omatoimisesti):
Alkupalana / joka välin palana naposteltavia omissa kulhoissaan
manteleita, hasselpähkinöitä, mulperimarjoja, goji-marjoja
Omat naposteltavamme hankimme Ruohonjuuresta, sieltä niitä löytyy runsas valikoima. Lisää joukkoon oma lempparisi, jos se puuttuu ja muista pestä kädet ennen napostelemista!
Pääruokana pastasalaatti
keitetty pasta (gluteeniton tai normaali syöjien ruokavaliosta riippuen)

rucola
salaatti
kurkkuviipaaleet
tomaattiviipaleet
artisokansydämet
Hesburgerin valkosipulikastike
Omissa kulhoissaan:
paahdettua porkkanaa
kidney-papuja
viipaloituja vihreitä oliiveja
punasipulisilppua
Jälkiruoka:
Speksiäisten aikataulun vapaamuotoisuuden vuoksi tilaisuudessa tarjoiltiin vain pääruokaa ja naposteltavia, mutta muonituspäällikön mielestä tähän sarjaan olisi sopinut niin ikään itse koottu jälkiruoka eli hedelmäsalaatti.
Hedelmäsalaatti erillisissä kulhoissa:
omenaa
päärynää
banaania
ananasta
mandariinia
mangoa
Tarjoile valitsemasi juoman kera! Nautinnollista iltaa
Reseptit: Venla Siikaniemi ja muonitustiimi
Kansikuva: Karoliina Heikkinen