Humanistispeksi ry:n hallitus on Humanistispeksin toiminnasta vastaava elin, jossa innokkaat speksiläiset tekevät töitä ympäri vuoden. Hallituksen vastuualue kattaa kaiken mahdollisen taloudesta speksikaappeihin ja rekrytoinneista tapahtumiin. Koska Humanistispeksin produktio esitetään aina helmikuun lopulla, vaihtuu hallitus järjestössämme vasta huhtikuussa toisin kuin monissa muissa järjestöissä. Varsinaisten hallituksen jäsenten lisäksi on virkailijoita, joilla on myös omat vastuualueensa mutta ei läsnäolopakkoa kokouksissa.

Seuraavaksi muutamat hallituksen jäsenet jakavat mietteitään asioista, jotka kaikki liittyvät jollain tavalla speksiläisen elämään. Selviääkö viimein, mitä tarkoitetaan speksikrapulalla tai miksi hyvä ruoka on speksin toiminnan kulmakivi?

YHTEISÖLLISYYS

KOKOUKSET

SPEKSIKRAPULA

PRODUKTIO

MUONITUS

Tekijät:

Roosa Saloheimo, tilavastaava

Nina Teikari, tapahtumavastaava

Veera Ala-Kaila, markkinointivastaava

Nuutti Huhtilainen, rekrytointivastaava