Tiimipäällikkönä Humanistispeksissä sitä puuhaa melkein vuoden saman näytelmän parissa. Ehtii nähdä monia vaiheita, monia muutoksia. Niitä seuratessa tiimipäällikkö huomaa, että hänen ja tarinan välille on syntynyt suhde. Hahmoista, kohtauksista ja kappaleista on tullut ystäviä. Joidenkin niistä kanssa yhteinen sävel löytyy heti, joidenkin kanssa päädytään jopa viha-rakkaussuhteeseen.

Tiimipäällikön työ on paljon ideoiden pyörittelyä ja asioiden suunnittelua. Kurkistusluukun näihin teatterin suunnitteluprosesseihin avaavat muistiinpanot. Muutama menneiden produktioiden tiimipäällikkö on päästänyt meidät kurkistamaan muistiinpanovihkojensa sivuille. Ehkä sieltä löytyy merkkejä heidän suhteestaan kehitteillä olleeseen tarinaan.

Hae tiimipäälliköksi vuoden 2019 produktioon osoitteessa täällä!