Speksiäiset 2015

Nyt se on siis viimein julkista, Humanistispeksi 2016 esitetään Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä! Tuottajat ja tiimipäälliköt ovat odottaneet ilmoituksen tekemistä kuin kuuta nousevaa, sillä kyseessä on ensimmäinen kerta kun speksi esitetään Kansallisteatterissa, ja innostuksen määrä on ollut ylitsevuotavaa. Työryhmälle esityspaikka paljastettiin viime viikon maanantaina, ja kuten videosta näkyy, ensimmäinen reaktio oli järkytyksen sekainen innostus. Hämmentynyttä olotilaa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä pian speksiläiset päästettiin Kaisaniemen puistoon purkamaan energiaa speksiäisten muodossa! Tuottajat ja tiimipäälliköt olivat suunnitelleet luovaa toimintaa erilaisten rastien muodossa ja alla onkin kerättynä osa päivän hienoimmista luovuuden pyrskähdyksistä.

Anni&Timo3
Mitä tapahtuu kun humanisteille antaa palan pahvia ja sanalappuja?  Kuva: Anni Tolvanen
Anni&Timo11
Kaikki speksin viralliset hashtagit yhteen kuvaan istutettuna. Kuva: Anni Tolvanen

Kuvien aktiviteettien lisäksi rasteilla päästiin rakentamaan esteettömiä kulkuväyliä Uudelle Ylioppilastalolle, luomaan maskeja, ilmasoittamaan Bohemian Rhapsodyn, näyttelemään ja kuvaamaan trailereita, muistelemaan syksyaiheisia biisejä sekä kehittämään koreografioita.

Hanna&Manu6
Lé Pérsé – ryhmä kehollistaa tarinansa parisuhdeongelmista ja soijabolognesesta. Kuva: Hanna Järvisalo
Satu&Sini4
Goglarit-ryhmän rajun innovoinnin seurauksena syntynyt arkkitehtoninen ihme. Kuva: Satu Mäki-Arvela

Illan kylmentyessä suunnattiin kohti yhteisiä saunajatkoja, ja sieltä kuunvalon sokaisemat päätyivät vielä jatkoillekin. Viimeistään nyt on tämän vuoden Humanistispeksi potkaistu käyntiin kaikkien tiimien osalta. Speksiläiset pääsivät tutustumaan toisiinsa yli tiimirajojen, ja esityspaikan paljastus oli omiaan kohottamaan ryhmähenkeä. Tässä vielä lopuksi speksiläisten ajatuksia Kansallisteatterista. Nauttikaa syksyn väreistä!

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: