Mikä sun nimi on? Kerro kolme vapaavalintaista asiaa itsestäsi.

Mun nimi on Julia, ja mä opiskelen pohjoismaisia kieliä.  Mä tykkään laulaa ja ulkoilla.

Kuinka kauan oot opiskellu yliopistolla? Ootko viihtyny?

Nyt on neljäs vuosi ja oon viihtyny. Mulla on sivuaineina tosi mielenkiintosia juttuja, ja ne on varsinkin tehny yliopisto-opiskelusta tosi mielenkiintoista. Mulla on sivuaineina portugalilainen filologia ja nyt mä otin tänä syksynä lyhyenä sivuaineena logopedian käyttäytymistieteellisen puolelta. Logopediassa opiskellaan puheterapeutin juttuja.

Miten päädyit opiskelemaan portugalia sivuaineena?

Portugalii mä rupesin opiskelemaan siks, koska mä oon ollu vaihdossa Brasiliassa lukioaikana. Siellä portugali on puhutuin kieli, joten sitä oli pakko oppia, kun kukaan siä ei oikee puhunu englantia. Mä halusin sit jatkaa sen opiskelua yliopistolla vielä.

Entäs toi logopedia?

Tutustuin logopediaan, kun mun yks hyvä ystävä puhu mulle logopedian opinnoista tossa joskus, ja se oli tosi kiinnostunu siitä. Mä aloin ite pohtii et minkälainen aine se mahtaa olla, ja se vaikutti tosi mielenkiintoselta. Tykkään psykasta ja käyttäytymistieteellisen oppiaineet tuntuu tosi omilta mulle, niin menin sinne kattelemaan ja se on ollu kyl tosi mielenkiintosta.

Mistä kuulit speksistä?

Mulla oli pari vuotta sitten Humanistispeksissä yks kaveri näyttelemässä ja sitä kautta tutustuin Humanistispeksiin. Lääkiksen speksiä oon ollu ekaa kertaa kattomas jo viis vuotta sitten, ja joka vuosi sen jälkeen, koska ne on hyviä.

Mikä sai sut hakemaan speksiin?

Mulla on yks hyvä ystävä, Annika, maskitiimissä nyt toista vuotta, tänä vuonna maskipäällikkönä. Annikan kaa ollaan puhuttu speksistä, ja se kehotti mua hakemaan, koska oon ollu kiinnostunu. Mä en ollu ihan varma mihin oisin halunnu hakee, mut sit kun mulla on toi lauluharrastus ollu pari vuotta, niin aattelin et ois kiva päästä laulamaan.

Miten teillä on harkat menny kuoron kanssa? Miten oot ehtiny tutustuu muihin kuorolaisiin?

Muihin tiimeihin verrattuna ehkä jokseenkin hitaasti ollaan tehty kuoron kanssa, ekoja kuorosovituksia alko tuleen vasta joulukuussa. Ollaan kuitenkin yllättävän nopeesti hitsauduttu yhteen kuorolaisten kanssa, porukka on tosi lämminhenkistä ja tekemisen meininki on yhteen vetävä.

Kuin paljon oot laulanu ennen speksiä?

Mulla on pari vuotta laulutunteja takana. Tää on siitä tosi kiva, kun mä en oo oikeestaan kuorossa koskaan laulanu, ja esimerkiks stemmoja on kiva päästä laulaan. Ihan erilaista kun se oma yksikseen laulaminen tunneilla.

Oks sulla muuta musiikillista taustaa?

Ihan pienenä oon soittanu jotai kitaraa ja pianoo. Itse asiassa nyt kesällä mä hankin ukulelen, ja sitä mä oon soitellu tässä. Mä sain just synttärilahjaks sellasen Disneyn ukulelebiisikirjan, ja esimerkiks tänää aamulla soittelin sillä Circle of Lifea.

Julia Nuotio

Onks Circle of Life sun lempibiisi ukulelella?

Se ei ehkä oo. Se Arielin ’Under The Sea’ on hauska soittaa, mut se on kyl haastava.

Mimmonen musiikkimaku sulla on noin muuten?

Aika laidasta laitaan mä kuuntelen musiikkia. Laulajana mä tykkään popista ja r’n’b:stä, mut kun kuuntelen musiikkii niin tykkään vaikka Jack Johnsonista. Ylipäänsä semmosesta lepposesta hyvän mielen musiikista.

Kuvaile kuoroa kolmella adjektiivilla.

Iloinen, moniääninen ja hauska.

Tunsitko speksistä ihmisiä ennen produktiota?

En oikeestaan. Mä tiesin varmaan vaan sen Annikan, ja sit näyttelijä-Timin.

Ootko päässy tutustuun uusiin ihmisiin speksin kautta?

No joo, varsinkin sillon ennen pääsykoeviikonloppua improharkoissa, niin siellä kyl tutustui. Jotenkin näissä speksipiireissä on hauskaa se, että ihmiset on niin avoimia, voi jutella kelle vaan. Vaik ei tuntis niin helposti voi tutustuu. Kaikki on samassa jutussa mukana, niin on helppo lähestyä.

Onko ajatuksia tai fiiliksiä liittyen produktion viimeisiin viikkoihin?

Aika jännityksellä odotan miten tää loppukiri menee. Vaikka et kuinka paljon harkkoja tässä vielä on ennen esitysviikkoa. Jännää nähdä miten kaikki saadaan kasaan. Mä oon ollu ihan innoissani esimerkiks tosta lipunmyynnin aukeamisesta, ja oon vaan spämmänny kaikille että ostakaa lippuja! Tosi innostunut fiilis kun miettii esitysviikkoa, jännittävää esiintyä Kansallisteatterissa.

Haluuksä sanoo tähän haastattelun loppuun vielä jotain ajatuksia?

Mä katoin eilen läpi sen Roosan haastattelun, ja sä olit kysyny siltä sen suosikki Disney-elokuvia, ja mä mietin et, apua, mitä jos se kysyy tota multa, mitäköhän mä vastaisin, ne on kaikki niin hyviä! Me itse asiassa laadittiin mun ystävän Nean kanssa top-5 lista tätä haastattelua varten:

  1. Pocahontas
  2. Leijonakuningas
  3. Aladdin
  4. Hercules
  5. Mulan