Nyt on aika.

Humanistispeksi 2016, Metsä, on karonkkaa vaille valmis.  Viime viikko oli koko produktiolle aivan käsittämättömän upea: lähes vuoden suunnittelu ja uurastus huipentui Kansallisteatterin lavalle. Kaikki näytökset olivat loppuunmyytyjä, ja yleisöpalaute on ollut hämmentävän ylistävää ja positiivista. Olemme kiitollisia jokaiselle, joka tuli katsomaan esitystä: esitysviikko ei olisi ollut yhtä mahtava ilman ihanaa yleisöämme. Hämmentynein, kiitollisin ja haikein mielin Metsä rauhoittuu.

Produktiolaisilla on edessään vielä varmasti monet naurut ja itkut karonkassa, mutta ne jääköön karonkan seinien sisäpuolelle. Humanistispeksi haluaa tarjota blogin lukijoille vielä viimeisen kerran paluun viime viikon tunnelmiin kuvien muodossa. Alle on koostettu esitysviikko pienoiskoossa, Pienen näyttämön rakennusvaiheesta lavasteiden purkuun. Vaikka blogi nyt hetkeksi rauhoittuukin, hiljaisuus ei tule kestämään kauan, sillä jo tällä viikolla tulee tärkeä ilmoitus tulevaisuuteen liittyen! Sitä ennen, hyvä yleisö, viimeisen kerran: Metsä.

 

$

BLOGI

%d bloggaajaa tykkää tästä: